Ontdek de mogelijkheden van SMS

SMS is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Wilt u ook grote doelgroepen bereiken of op eenvoudige wijze bepaalde zaken regelen? Neem contact op met Call-Services. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

SMS diensten

Met SMS kunt u een grote doelgroep bereiken. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon, dus uw actie zal bijna altijd slagen.

U heeft een keuze uit gratis SMS berichten (Flatfee) of betaalde SMS beichten (Premium). Voor het verzenden van gratis berichten heeft u geen toestemming van de ontvanger nodig, voor het verzenden van betaalde berichten heeft u WEL toestemming nodig. Dit omdat de ontvanger voor het bericht moet betalen.

Voor de Premium berichten kunt u een keuze maken uit een aantal bedragen tot 1,50 per bericht.

SMS Keyword

Om uw actie goed te laten slagen, maakt u gebruik van een zgn Keyword. Dit Keyword bestaat meestal uit een makkelijk te onthouden (kort) woord of een combinatie van cijfers en letters. u kunt hierbij denken aan BEL, KOOP, PARKEER of een ander kort pakkend woord.

Meer informatie voor een goede korte of lange SMS actie?

Neem contact met ons op.

Wij adviseren u graag.

B2B

Het blijft lastig, het bellen van nieuwe B2B klanten. De meeste mensen vinden dit geen leuk werk en dan wordt het tussen de bedrijven door gedaan. Eerst het eigen, dagelijkse werk en als er dan nog tijd over is een paar telefoontjes plegen. En er komen ook bijna geen afspraken uit en dat motiveert niet echt om verder te bellen.

Call-Services helpt bedrijven om nieuwe klanten te krijgen.
Call-Services gebruikt traditionele beltechnieken in een nieuw jasje door waardevolle afspraken voor uw bedrijf te maken. U hoeft zich alleen nog maar te richten op de afspraak en de bezoek afspraken. Uw pipeline wordt door ons gevuld!

Wanneer u Call-Services inschakelt voor het benaderen van nieuwe leads krijgt u:

  • Geen verlies van leads door een goede en professionele opvolging
  • Hoge conversie op afspraken maken
  • De Sales afdeling krijgt alleen leads welke goed gekwalificeerd zijn

Neem contact met ons voor de mogelijkheden en laat u verrassen door de scherpe prijsstelling!